VZW Dorp

Info-momenten

Om meer over duurzaamheid in het algemeen of een bepaald thema in het bijzonder te weten te komen kan altijd een beroep gedaan worden op vzw Dorp.

Een info-avond, studiedag of evenement waar duurzaamheid de verdiende aandacht krijgt, daarvoor staat Dorp ter beschikking. Niet enkel met een voordracht of een powerpoint-presentatie, ook infoborden en ander materiaal staan ter beschikking om gebruikt te worden.

Enkele voorbeelden:

-een info-avond over duurzame ontwikkeling: een inleiding met presentatie, daarna mogelijkheid tot vragen, discussie en een gezellige babbel.

-een half uur inleiding over duurzaam koken, voedsel bereiden en bewaren met tal van praktische voorbeelden als eerste kennismaking bij de inleiding van een kookles of -workshop.

-een infostand op een beurs of jaarmarkt.

-begeleiding bij het duurzamer maken van de werking van uw vereniging of organisatie. Door een duurzame bril kijken naar wat kan, mag en moet op weg naar een duurzame(re) samenleving.

-advies bij de opstart en werking van een schooltuin, energieboekhouding, rationeel energiegebruik, zelfvoorziening, enz.

Interesse?

Neem snel contact op, of doe zelf een voorstel.